Telstar/Dé Register Makelaar 1 weer niet opgewassen tegen BEP

Na het verlies van vorige week tegen DES, mocht de selectie vandaag naar Purmerend afreizen. Vooraf was duidelijk dat het een lastige avond zou worden, maar ontspannen spelen, aan de opdrachten houden en zien wat dan de eindstand is. Na een prima eerste helft (10-6), stond er helaas toch een teleurstellende 27-18 op het scorebord. 

Voor opponent BEP waren de belangen van deze wedstrijd duidelijk, zij moesten winnen om zicht te houden op de eerste plek. Voor Telstar/De Register Makelaar lijken de kaarten al wat meer geschud, maar desalniettemin zal men zeker niet puntloos de zaal uit willen gaan.

Er werden dan ook duidelijke opdrachten afgesproken en dit werd vanaf het begin goed uitgevoerd. Dit bracht BEP aan het twijfelen en zorgde ervoor dat er weinig werd gescoord. Hetzelfde gold alleen ook voor de Hoevelakers, waar net voor rust verschillende kansen op 9-7 werden gemist, wist BEP wel de korf te vinden en werd het verschil weer teruggebracht naar vier (10-6).

In de rust werd weer benadrukt dat het spel redelijk goed was, maar dat de afronding beter moest. Vol verwachting om de stand gelijk te trekken en de eerste goals te maken, moeten we helaas concluderen dat BEP steeds makkelijker hun kansen ging creëren, scherper werd in de afronding en er aan de zijde van Telstar/De Register Makelaar ook meer fouten te zien waren in verdedigend opzicht. Er werd dan ook terecht maar teleurstellend met een stand van 27-18 afgesloten.

Volgende week staat voor de gehele selectie Koag op het programma. Voor de reserves van Telstar een zeer belangrijke wedstrijd, bij winst komen ze gelijk met hun opponent uit Krimpen aan IJssel en doen ze goede zaken op de ranglijst. Voor de hoofdmacht wacht weer en nieuwe uitdaging op zoek naar de eerste twee punten.

Koag staat momenteel op een derde plek en vorige keer werd er verloren met 22-28, maar Koag heeft afgelopen twee wedstrijden ook verloren, dus wie weet zit er een stunt in. Er zal in ieder geval weer alles aan gedaan worden door de ‘rood, witten’ uit Hoevelaken! 

Bijdrage van Esther Vermeij

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *