Nieuwe shirtsponsor voor Telstar 4

Telstar 4 heeft dit seizoen nieuwe, door EdL Timmerwerken gesponsorde shirts in ontvangst genomen!

Afgelopen zaterdag (18 juni) presenteerde EdL Timmerwerken zich samen met het geheel in het nieuw gestoken team als de nieuwe shirtsponsor: ,,Wij zijn heel erg blij met deze nieuwe sponsor ’’, aldus de voorzitter van de Sponsorcommissie Wout Veldhuizen. ,,We hopen dat het team er na de zomervakantie in gaat schitteren!’’ Hij overhandigde namens KV Telstar een fraai boeket bloemen.

De sponsor
EdL Timmerwerken is het bedrijf van Edzard de Lange, tevens een speler in de S3. ,,Voor allerlei bouw- en timmerwerken, ook voor maatwerk op het gebied van meubels, kan men bij mij terecht.’’

Shirtsponsoring
Meer informatie over EdL Timmerwerken is over een tijdje te vinden op de website van dit bedrijf (de website is op dit moment nog in aanbouw). Voor meer informatie over shirtsponsoring, kun je contact opnemen per e-mail.