Sponsor uitgelicht: Vorwerk & Co

Al vele jaren is Vorwerk & Co accountants en belastingadviseurs in Hoogland als sponsor betrokken bij Korfbalvereniging Telstar.

Vorwerk & Co wil haar maatschappelijke betrokkenheid in de regio mede tot uiting brengen door sportsponsoring.

,,Wij kijken graag naar de wedstrijden van Telstar, de inspiratie, inzet en passie is namelijk ook wat ons drijft. Wij werken net zo gepassioneerd voor onze klanten als de Telstarteams vechten voor de bal. Dat is iets wat wij gemeen hebben. Verder hopen wij via onze sponsoractiviteit een bijdrage te leveren aan een gezonde en sportieve samenleving.

Om in korfbaltermen te spreken: wij gooien op een dusdanige manier de bal vanuit de aangeefpositie naar de schutter in het aanvalsvak waardoor er een perfecte scoringskans wordt gecreëerd. Voor het geval dat u zich afvraagt wie wij zij en wat wij doen hieronder een uitleg.

Wij zijn: Negen Enthousiaste en energieke specialisten in accountancy, fiscale dienstverlening, financiële administratie, salarisadministratie en overnamebegeleiding. Wij verzorgen de boekhouding, jaarrekening en aangiftes tot in de puntjes en helpen onze klanten met regelgeving, financiering en strategie zodat zij zich kunnen blijven concentreren op hun bedrijf. Daarnaast zorgt onze fiscalist ervoor dat onze klanten zo weinig mogelijk belasting betalen en springt in de bres bij juridische kwesties. En niet onbelangrijk: wij doen dat tegen een eerlijke vergoeding!”

Vorwerk & Co accountants en belastingadviseurs
Van Boetzelaerlaan 36
3828 NS Amersfoort
T: 033 464 30 30
F: 033 465 05 56
E: 
W: vorwerkenco.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.