Sponsor uitgelicht: Kapsalon Vink

Eerder dit jaar mochten wij  onze sponsor Kapsalon Vink feliciteren met diverse jubilea: 40 jaar kapsalon Vink, Lydia al 25 jaar bij de zaak en 5 jaar eigenaresse. Dat werd natuurlijk vergezeld met een aardig bloemetje en de mogelijkheid tot de benoeming van een sponsor van de maand.

Hallo Lydia, van harte gefeliciteerd met drie jubilea. Laten we meteen beginnen…
Hoe zou je jouw bedrijf in 3 zinnen beschrijven?
Denk dat 3 woorden ook genoeg zeggen; Gezellig, vakkundig en warm.

Kun je jezelf voorstellen? Wie ben jij? Wat beweegt jou?
Mijn naam is Lydia van Dunschoten, ik heb enorm veel plezier in mijn werk als kapster, dit komt ook door het leuke team waar ik mee werk en de gezellige klanten die wij in de salon mogen ontvangen. Maar naast een leuke salon runnen ben ik bovenal ook moeder van twee heerlijke kids waar ik trots op ben.

Kun je kort de geschiedenis schetsen?
Kort….tja dat is dan weer wat lastig….
Ben bij kapsalon Vink begonnen in 1995… toen was het nog een herensalon… ja, ja.. Alweer 25 jaar geleden. Hebben er collega’s bij gekregen en ja ook zij horen inmiddels bij het meubilair (22, 10 en 8 jaar werkzaam bij Vink). 5 Jaar geleden heb ik het stokje overgenomen van Hans en eerlijk gezegd voelt het niet anders dan ervoor! Enige verschil dat er administratief heel wat bij komt kijken, dat is niet mijn sterkste kant maar gelukkig draait manlief daar z’n hand niet voor om.

Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?
Dat is ook weer een leuke vraag. Er is er een die mij heeft kunnen overhalen!
Hou zelf helemaal niet van dit soort dingen, ben niet zakelijk genoeg. Maar wat voor de vereniging betekenen vond ik wel fijn en leuk. Had toen alleen Mark op korfbal. En vond dat hij een warm welkom had ervaren bij de club. Weet ook heel goed dat een vereniging niet kan zonder sponsoren en bovenal zijn er veel vrijwilligers nodig! Die Zwaan die mij benaderde deed ook gewoon z’n best en dus niet zonder resultaat. En wie had ooit verwacht dat ook Dionne voor korfbal koos en in een shirt rondloopt.

Heb je zelf al eens gekorfbald?
Hihi, Mark had 2 keer meegetraind toen het kamp en ook snel het familietoernooi kwam, en heb me toen niet laten kennen en ook de stoute (korfbal) schoenen aangedaan. En in de jaren die daarop volgden zeg ik telkens nee (bedrijfsrisicootje), maar sta vervolgens toch weer mee te spelen, gewoon omdat het leuk en gezellig is!!

Wat is jouw sportieve uitdaging?
Dacht altijd dat ik niet kon hardlopen, ben de uitdaging aangegaan, kan het, maar vind er echt niets aan. Ga veel liever een stuk wandelen en vind ontspanning met yoga.

Waarom zouden onze leden juist voor jouw bedrijf moeten kiezen?
Ze moeten kiezen wat ze fijn vinden, en niet kiezen omdat ik Telstar sponsor.

Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?
Denk dat veel van de leden de vacature op facebook en Instagram al hadden gedeeld en niet zonder resultaat, dus nogmaals dank!

Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?
Een tip? Jazeker!!!
Heb echt geen verstand van korfbal, maar denk dat het spel veel sneller kan.

Zorg dat je geen last hebt van je haar!! Zie mensen hun haar opzij gooien voordat een bal gegooid of gevangen kan worden, heel knap, maar niet heel erg handig denk ik.

Hoe ziet een dagelijkse werkdag er gemiddeld uit?
De salon gaat 3 keer in de week om 8 uur open andere 2 dagen om half 9. Er wordt geknipt, gekleurd en natuurlijk gezellig koffiegedronken. Om half 6 sluiten we af.

Wat spreekt je zo aan in onze mooie vereniging?
Gezelligheid!! Hoop ook dat dit altijd zo blijft, want een vereniging goed draaiend houden dat is een hele uitdaging.

Wil je nog wat kwijt aan een ieder die dit interview leest?
Ik wens iedereen een mooi en sportief seizoen verder toe!


Kapsalon Vink
Westerdorpsstraat 73a
3871AV Hoevelaken
T. 033 253 66 22

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.