Kort en bondig; De 3-zinnen-pitch: hoe zou je jouw bedrijf in 3 zinnen beschrijven?

De OnlineTuincoach is er voor Tuinontwerp – Advies – Projectbegeleiding. Dit verzorgen wij voor o.a. hoveniers, particulieren, bedrijven en scholen. Ons bereik is heel Nederland. We doen het meeste online maar komen ook op locatie voor inmetingen, intake of bekijken van lastige situaties.

Kun je jezelf voorstellen? Wie ben jij? Wat beweegt jou?

Mijn naam is Wim den Oudsten en heb de leeftijd van 34jaar. Ik ben een energiek persoon die altijd gaat voor uitdaging en oplossingen. Geen project is te gek voor mij. Elk tuinprobleem dat per telefoon of mail binnenkomt is voor mij een uitdaging en vooral vanuit een duurzame gedachte.

Kun je kort de geschiedenis schetsen?

Na afronding van hoveniersopleiding in Houten ben ik jaren actief geweest in specialisme boomverzorging maar al snel weer het hoveniersvak in gestapt omdat ik van diversiteit hou in het werk. Uiteindelijk Uitvoerder geweest bij 2 hoveniersbedrijven en vanuit het verlangen om tuinoplossingen te bedenken voor de particuliere en zakelijke tuin ben ik in 2016 mijn eigen bedrijf gestart als OnlineTuincoach.

Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

Ik ben via Bert Veldhuizen in contact gekomen met de vereniging en draag sporten een warm hart toe. Al Skeeler ik zelf bij SSVN. Draag graag bij aan een vereniging die goed georganiseerd is en in contact staat met lokale ondernemers. Sluit ook niet uit dat er nog eens kinderen van mij op jullie korfbalveld staan.

Heb je zelf al eens gekorfbald?

Zelf nooit gekorfbald, 2jaar geleden was ik wel de coacht van mijn dochter bij schoolkorfbaltoernooi. Zodoende ben ik wel met de speelwijze en regels in contact gekomen.
Ervaar het als leuke en gezellige sport mede door mix van jongens en meisjes in de teams.

Wat is jouw sportieve uitdaging?

Ik was altijd fanatiek schaatser op natuurijs. Sinds enkele jaren lid bij SchaatsSkeelerVerenigingNijkerk en train iedere dinsdag op de baan voor wedstrijden en om komend jaar de alternatieve Elfstedentocht op skeelers af te leggen (als hij doorgaat) en anders het alternatief op de Weissensee

Waarom zouden onze leden juist voor jouw bedrijf moeten kiezen?

De OnlineTuincoach kijkt met frisse blik naar projecten en maakt innovatieve ontwerpen die aansluiten bij wensen van de klant met duurzame insteek. We durven anders te denken (omdenken) en hebben diverse aanlegpartners die wij aanbevelen o.b.v. benodigde expertise waarbij we de klant dus voor 100% ontzorgen en er toch veel ruimte is om zelf mee te helpen in de tuin. Met de projectbegeleiding blijven wij de aanleg van ontwerp volgen en drinken we ook het laatste bakje koffie na aanleg of zelfs komende jaren tijdens onderhoudsadvies. 1 aanspreekpunt dus.

Welke aanbieding, actie, nieuws of vacature zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

Onze passie is tuinen groener en mooier maken voor jouw ultieme tuinbeleving. Als jij ons benaderd voor je tuin, krijg je bij aantoonbaar lid zijn bij Telstar €25,00 kennismakingskorting op ons tuinadvies-intakeconsult t.w.v. €175,00. We inspireren je graag. Actie is geldig tot einde 2e kwartaal.

Wij leren graag van specialisten. Heb je een (vak)tip of advies voor onze leden?

Mensen vragen vaak naar onderhoudsarmere tuin. Mijn tip is: overal waar een plant staat kan geen onkruid groeien.

Hoe ziet een dagelijkse werkdag er gemiddeld uit?

Geen enkele dag is hier hetzelfde. Soms zijn we hele dagen op pad om tuinen in te meten of projecten in uitvoering te bezoeken. De volgende dag werken we in blokken van ochtend schetsen en middag uitwerken tot ontwerpen. Online intake en advies plannen we in wanneer het jou uitkomt.

Wat spreekt je zo aan in onze mooie vereniging?

Dat ze verbinding willen maken met leden en lokale ondernemers.

Wil je nog wat kwijt aan eenieder die dit interview leest?

Onze slogan is In jouw tuin kan alles!! Wij inspireren je graag. Vandaar onze lezersactie.