Sponsor uitgelicht: Van Maanen Mode & Textiel

Van Maanen Mode & Textiel is een echt familiebedrijf. De opa van de huidige eigenaar Gerco van Maanen, begon al voor WO II met venten.
Opa van Maanen is vanuit huis gaan verkopen en zo is na verloop van tijd de winkel ontstaan. Sinds 1966 heeft de winkel zijn huidige omvang. Zes jaar geleden heeft Gerco van Maanen het bedrijf van zijn ouders overgenomen.

Van Maanen Mode & Textiel is inmiddels uitgegroeid tot een unieke zaak. Je kunt er terecht voor dames- en herenmode,  nacht-, onder- en beenmode, bedden-goed, hand- en theedoeken en een stomerijservice. Daarnaast is er een groot assortiment fournituren zoals garens, ritsen, knopen, spelden en naalden maar ook brei- en haakgarens, lint, kant, en vilt. Sinds enkele jaren worden er haak- en breiworkshops gegeven voor beginners en gevorderden.

Gerco van Maanen korfbalt al 35 jaar bij Telstar en de sponsoring is ongeveer dertig jaar geleden begonnen toen zijn ouders de trainingspakken en shirts sponsorden. Zijn moeder verzorgt de verspreiding van de Orbit aan de ‘buitenleden’. ,,Ik vind het belangrijk om het verenigingsleven in Hoevelaken te steunen en in stand te houden. Door de sponsoring  worden de leden bewust van ons en denken ze aan ons, zo helpen we elkaar”, aldus Gerco.

Van Maanen Mode en Textiel
Oosterdorpsstraat 48/50
3871 AD Hoevelaken
T: 033 – 253 43 75

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.