Sponsor uitgelicht: Rijschool Aart

Op 16 januari werden de nieuwe trainingspakken door Rijschool Aart uitgereikt aan Telstar A2. Volgens Rijschool Aart een goede manier om de maatschappelijke betrokkenheid te laten zien.

Ieder jaar toont Rijschool Aart op meerdere manieren zijn maatschappelijke betrokkenheid. Zo staat Rijschool Aart ieder jaar op de Uutkiekdag. Naast de trainingspakken en de Uutkiekdag heeft Rijschool Aart in het verleden ook al voetbaltassen gesponsord voor Hoevelaken 6. Tevens doet er een team van Rijschool Aart mee aan NijSoCo in Nijkerk en het bedrijventoernooi in Hoevelaken.

Dat er in de maatschappij verschillende soorten mensen zijn, wordt bij Rijschool Aart niet onderkend. Doordat we de verschillen in de maatschappij erkennen zijn we bij Rijschool Aart om iedereen de persoonlijke aandacht te geven die nodig is. Zo heb je in principe bij Rijschool Aart altijd les van dezelfde instructeur, Aart. Aart is een WRM gecertificeerde instructeur die jaarlijks verschillende scholingen volgt. Zo heeft hij de scholing faalangst, ADHD en autisme gevolgd. Hierdoor kan hij iedere leerling ook de persoonlijke aandacht geven die deze leerling nodig heeft.

Bij Rijschool Aart is de 1e les altijd een proefles en ook helemaal gratis! Een les duurt altijd 1,5 uur. Hierna vul je met Aart het BOVAG contract in waar de afspraken in worden vastgelegd en staan de algemene voorwaarden hier op. Je bepaalt zelf wat je wilt, losse lessen of een pakket. Bij een pakket krijg je ook een I Theorie cadeau. Met I Theorie kun je, je goed stapsgewijs voorbereiden op je theorie-examen. Als je eenmaal geslaagd bent, worden overgebleven lessen van je pakket naar rato terug betaald.

Les je bij Rijschool Aart en breng je een nieuwe leerling aan dan krijg je zelf een les cadeau. Een leerling die bij rijschool Aart is geslaagd en die een nieuwe leerling aanbrengt krijgt van ons een waardebon.
Kortom bij Rijschool Aart sta jij als leerling centraal en hebben we oog voor jou als leerling persoonlijk. Hierbij houden we rekening met het leertempo wat iedere leerling heeft en ook met de leeromstandigheden van iedere leerling.

Wil jij binnenkort je rijbewijs halen, kies dan voor Rijschool Aart.
Voor meer informatie of een proefles bel naar 06-55132833 of kijk op onze website www.rijschoolaart.nl


Rijschool Aart
Amersfoortseweg 89
3864 NC Nijkerkerveen
0655132833 of 0332538185

www.rijschoolaart.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.