Sponsor uitgelicht: Dé Register Makelaar

Dé Register Makelaar, opgericht in 2009, is een jong, dynamisch maar zeer ervaren makelaarskantoor dat zich bezighoudt met de aan- en verkoop van particuliere woningen, verkoop van nieuwbouwprojecten en waardebepalingen en taxaties.

In de jaren dat zij nu zelfstandig zijn heeft Dé Register Makelaar een flinke portefeuille opgebouwd. ,,Wij zijn begonnen met lopen, toen werd het snelwandelen en nu is het rennen’’, aldus Maurits Kamphorst, mede-eigenaar van het bedrijf.

Hoofdsponsor
Dé Register Makelaar is sinds 1 januari 2017 de nieuwe hoofdsponsor van Telstar: Telstar 1 heeft mooie nieuwe shirts en trainingspakken in gebruik genomen.

De reden dat Maurits Kamphorst en compagnon Bianca Huygen-Bouw de naam Dé Register Makelaar graag aan Telstar wilde verbinden zijn de goede prestaties, de familiecultuur en de aandacht die de club besteedt aan de jeugd.

Dé Register Makelaar
Oosterdorpsstraat 2
3871 AD Hoevelaken
T: 033 879 54 34
M:
W: www.deregistermakelaar.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.