Sponsor uitgelicht: Van Dunschoten Elektrotechniek

Kort en bondig… De 3-zinnen-pitch: hoe zou je jouw bedrijf in drie zinnen beschrijven?

Van Dunschoten Elektrotechniek is een allround elektrotechnisch installateur. Wij richten ons op zowel particuliere als de zakelijke klanten. U kunt bij ons ook terecht voor al uw duurzame elektrotechnische installaties zoals zonnepaneel systemen, laadpalen, LED verlichting, lichtregelingen, domotica systemen, etc.

Kun je jezelf voorstellen? Wie ben jij? Wat beweegt jou?

Van Dunschoten Elektrotechniek is 18 jaar geleden door mij Erik van Dunschoten gestart. In die periode was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Met al mijn praktische ervaring, benodigde installateurs diploma’s en stimulans uit mijn omgeving had ik het idee dat ik de stap moest wagen en een eigen bedrijf  moest gaan starten. Hoewel het bedrijf behoorlijk gegroeid is vind ik techniek nog steeds het mooiste wat er is, ik kan echt genieten wanneer we een installatie naar tevredenheid opleveren.

Kun je kort de geschiedenis schetsen?

Achttien jaar geleden is van Dunschoten Elektrotechniek als eenmanszaak, vanuit de garage aan huis, gestart, toen nog onder de naam Erik van Dunschoten Elektrotechniek. Na 3 jaar bestond het bedrijf uit 4 medewerkers waarna we verhuisd zijn naar een bedrijfsunit aan de Melkrijder in Nijkerk. De afgelopen jaren is het bedrijf gegroeid naar een professioneel elektrotechnisch installatie bedrijf met circa 40 vaste medewerkers en 20 flexibel inzetbare medewerkers en zijn we in 2018 verhuisd naar een prachtig nieuw energieneutraal gasloos bedrijfspand aan de Arkerpoort in Nijkerk. Ik ben het bedrijf 18 jaar geleden gestart met de overtuiging een erkend elektrotechnisch installateur te worden, waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Het was ooit de bedoeling het bedrijf klein te houden, maar dat is iets uit de hand gelopen.

Wat heeft je aangezet om onze vereniging te sponsoren?

Voor verenigingen zijn sponsoren van groot belang. Daarom doen wij best veel aan sponsoring. Vooral in Nijkerk en Nijkerkerveen. Tot voor kort zat daar ook nog geen korfbal vereniging bij. Toen Bert Veldhuizen mij benaderde om na te denken over sponsoring van KV Telstar leek me dat een mooie uitbreiding. Zo is KV Telstar de eerste korfbal die we sponsoren en de eerste vereniging in Hoevelaken. Ik hoop dat we dat nog vele jaren voort kunnen zetten.

Heb je zelf al eens gekorfbald?

Uh, Nee

Oké, maar wat is jouw sportieve uitdaging dan wel?

Ik heb niet echt een uitdaging maar ik probeer wel fit te blijven. Zo doe ik 1x in de week zo’n 7 km hardlopen, 1x in de week een mountainbike rit met mijn zoon (die ik amper bij kan houden) en 1 keer in de week een uurtje zaalvoetballen waarbij ik ook fan ben van de derde helft.

Waarom zouden onze leden juist voor jouw bedrijf moeten kiezen?

Wij geven u vakkundig advies, bieden u kwalitatief hoogwaardige installaties tegen een eerlijke prijs. U kunt bij ons terecht voor al uw wensen zoals elektrotechnische installatie uitbreidingen, inbraakbeveiligings installaties, zonnepaneel (PV) systemen, laadpalen, LED verlichting, slimme toepassingen zoals domotica, bewegingsmelders, etc.

Wat (aanbieding, actie, nieuws of vacature) zou je bij onze leden onder de aandacht willen brengen?

Zoals elk technisch bedrijf zijn we altijd op zoek naar elektrotechnische vakmensen. Bent u elekticien of heeft u kennissen, bekenden, vrienden die toe zijn aan een nieuwe uitdaging neem dan contact met ons op.

Van Dunschoten Elektrotechniek BV
Arkerpoort 22
3861PS Nijkerk
T. 033 245 09 14

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.