Sponsor uitgelicht: Steltenpool, Keurslagerij & Catering

Dertig jaar ervaring in het slagersvak

Gerard en Marian Steltenpool hebben onlangs het dertigjarig bestaan van hun slagerij met hun eigen slagerijteam en alle klanten gevierd.

De deuren van de slagerij aan de Westerdorpsstraat 9 in Hoevelaken werden opengezet voor het publiek om een kijkje achter de schermen te nemen. Er was van alles te beleven.

Het begon in 1988 in Hoevelaken, maar eigenlijk begon het al veel eerder. ,,Als jong jochie liep ik op weg naar school langs de dorpsslager. En wist ik het toen al zeker: ik wil slager worden met een eigen slagerij.”

Jaren later nam het echtpaar de slagerij van Resink over. De slagerij was in die tijd een echte dorpsslagerij. Keihard werd er gewerkt, bijna dag en nacht. ,,En dan ben je zo dertig jaar verder.”

In die dertig jaar zijn er vele productgroepen toegevoegd, zoals vleesspecialiteiten, buitenlandse producten, barbecue, traiteurschap en catering. Zeker in deze laatste drie productgroepen is echtgenote Marian een spil in het bedrijf. ,,We zijn in al die jaren ons altijd blijven ontwikkelen, met trainingen, opleidingen en cursussen.”

Verbouwen

Slagerij Steltenpool is uitgegroeid van een dorpsslagerij tot een gespecialiseerde smulwinkel voor de regio. De nodige veranderingen hebben dan ook plaatsgevonden waaronder een aantal verbouwingen. De laatste metamorfose hield vooral een flinke modernisering in. Na de verbouwing was er een op de toekomst gerichte winkel met een mooie traiteurs-toonbank vol heerlijke specialiteiten, een werkplaats en een keuken en ook nu is het ambacht nog volop aanwezig. ,,Wij blijven ons uiterste best doen om elke dag de beste ambachtelijke producten te bereiden. Wij blijven altijd verse ingrediënten gebruiken, zodat onze klanten verzekerd zijn van de beste kwaliteit.”

Gouden Team

Niet alleen de lekkere producten zorgen ervoor dat klanten graag naar de Hoevelakense slager komen, ook het team heeft daar een grote bijdrage in. ,,Ons team is heel goed op elkaar ingespeeld. We weten wat we aan elkaar hebben en we weten wat we verkopen. Dat is echt goud waard en ik hoop dat onze klanten ook merken dat we dagelijks met veel plezier met elkaar werken!”

Pensioen

Ondanks dat Gerard Steltenpool (63) er nu misschien nog niet zoveel mee bezig is, is het er al wel langzaam in gekropen: de opvolging voor als hij straks met pensioen gaat. Dochter Suzan werkt al bijna 20 jaar in de zaak en is volop bezig met de voorbereiding hierop.

Slagerij Steltenpool.
Westerdorpsstraat 9, Hoevelaken.
Tel.: 033-2536055.
www.steltenpool.keurslager.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.